مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو در تصادف

سلام و خسته نباشید
لطفا کمکم کنید من با یک ماشین پراید مدل93تصادف داشتم 30تومن از بیمه دریافت کردند یعنی سقف بیمه ام پر بود ماشینش 70خرج برداشته طرف ادعا کرده و کارشناس برده میگن 50تومن افت قیمت آیا بهش تعلق میگیره ماشین 9سال کار کرده خواهشمندم کمک کنید ممنون باید چی کار کنم من
کلی بگم میگن باید 100میلیون دیگر به من بدی نظر شما چیه ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام افت قیمت قابل مطالبه است می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین سالم باشد خسارت افت قیمت قابل مطالبه است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله قابل مطالبه است _میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید