مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ماهیانه نگهبان

نگهبان یک زمین چمن ورزشی هستم از صبح ساعت 8 صبح میرم سر کار حتی روزای تعطیل و جمعه هم باید برویم و شب ساعت 12 شب میام از سر کار بیرون می‌خواستم ببینم که بیمه هم نیستم می‌خواستم ببینم که حقوق دریافتی من باید چقدر باشه و غیر از کار نگهبانی خرده کاری‌های دیگه هم باید انجام بدهم مثلاً بروم دنبال نظافتی برای سرویس‌های بهداشتی دنبال کارگر برای تمیز کردن زمین نصب تور ورزشی و این طور خورده ریزکاری‌ها یک بچه هم دارم ولی با خانمم از هم جدا شدیم خواستم ببینم خالص دریافتی من چقدر هست؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به قرارداد شما دارد، قانون کار فقط حداقل را مشخص میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به کارشناسان اداره کار رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از طریق کارشناسان اداره کار پیگیری کنید