مشاوره حقوقی رایگان - باسلام. من معافیت پزشکی ماده 45 بند 2 برای شرکت کردن پایه 2

باسلام. من معافیت پزشکی ماده 45 بند 2 دارم. در رابطه با هپاتیت ب هستش. در ضمن سال 97 هم شرکت کردم برای گواهینامه ویژه تمام مراحل کمیسیون رو انجام دادم. گواهینامه ویژه العان دارم. سال 99 رفتم که برا گواهینامه پایه 2 ثبت نام کنم متخصص منو دیدن هیچ موردی تو ازمایشاتم نبود. نظریه خودشونو بلامانع اعلام کردن. ولی العان دوباره پرونده رو فرستادن برا نظریه و کمیسیون تهران برا صلاحیت گواهینامه. ایا به نظر شما رد میشم.