مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

با عرض سلام، بنده از یک خانم حواله ماشین گرفتم و به اندازه مبلغ 350 میلیون ازشون سفته گرفتم الان سفته ها گم شده و قرارداد هم گم شده و شماره سفته ها رو نمیدونیم و ایشون هم میگن سفته ها م رو بدهید یا خودتون سفته به من بدهید تا وکالت تعویض پلاک بنویسم راهکار چیست چطور اعلام مفقودی کنیم چون شماره سفته ها رو هم نمی دونیم و من هم سفته بهشون نمیدم و چون خیلی سفته از بیرون گرفتم شماره سفته های که ایشون امضا کردند رو نمی دونم و سفته ها هم حامل بودند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای اقامه طرح دعوای مطالبه سفته نیازمند ارائه لاشه سفته دارید اگر تعهدات آن ایفا نشده باشد قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و یک اقرار نامه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک موضوع را پیگیری کنید.
برای اعلام مفقودی باید شماره سفته را داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست لاشه سفته را در اختیار داشته باشیدمی‌توانید اقرارنامه نیز اخذ کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق اقرار نامه