مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. سال ٩٥ يک فقره چكم به مبلغ ١٣ و نيم ميليون تومان به علت ورشكستگی برگشت خورد و بعد از چند ماه ١٠ تومن از پولو براش كارت به كارت كردم و برای اينكه باقی ماندشو بدم گفتم چكو پس بده كه نداد الان رفته شكايت كرده و تو جلسه شورا و دادگاه تجديد نظر محكوم شدم خواستم راهنماييم كنين ممنون ميشم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام‌.می بایست هنگام پرداخت مستند قید می کردید ده میلیون بابت چیست