مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من دوران عقدم بعد همسرم به دلیل کار نکردن و اخلاق بدش و اینکه هیچ خرجی نمیکنه و بیرون حتی نمیرفتیم و پدرش ماشینش و گرفت و ب اسمش زد درخواست طلاق دادم و الان منو داره با گذشتم تهدید میکنه ک بعد طلاق ابروی منو میبره گذشته هم خیلیا ممکنه همو بخوان و قسمت ی چی دیگ بشه باید چیکار کنم نتونه ابروم ببره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
گذشته شما قانونا به ایشان ارتباطی ندارد (مهم زمان زوجیت است)

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر تهدید میکند میتوانید از ایشان شکایت کنید لکن اگر بتوانید با صلح و سازش مختومه کنید بهتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کاری نمیشه کرد
اگر اقدامی کرد و آبروی شما را برد اگر مدارکی داشتید تحت شرایطی می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه می‌فرمایید آبروی شما را ببرد باید دلیلی برای آن وجود داشته باشد در صورتی که در قانون مجازات افشای اسرار دیگران جرم است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت این عمل میتوانید اقدام به شکایت از ایشان نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما از بابت تهدید می توانید شکوائیه تهدید به انتشار اسرار خصوصی دیگران را مطرح نمایید
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود در این خصوص تماس بگیرید تا با توجه به نوع تهدیدات و سایر موارد شما را راهنمایی کنم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربرگرامی سوالات شما پراکنده و متعدد می‌باشد بدین لحاظ جهت دریافت پاسخ صحیح گزینه مشاوره تلفنی را فعال نمایید