مشاوره حقوقی رایگان - حضور شاهد دروغی برای اثبات امانی بودن چک

سلام. من دو فقره چک جمعا به مبلغ 480 میلیون از شخصی بابت طلبم دارم زمان وصول چک ایشان چک من را ثبت نکردن و درخواست کردن به ایشان فرصت بدهم بعداز 6ماه که با حضور برادرم وهمراهی برادرم با شخص مورد نظر موفق به پرداخت این دوفقره چک نشدند من شکایت حقوقی مطرح کردم و بعد از چند ماه در دومین جلسه دادگاه ایشان اظهار کردند که قصد مطرح کردن شکایت خیانت در امانت دارند ودادگاه به تعویق افتاد اکنون ایشان بعداز 6ماه شکایت خود را مطرح کرده و دو شاهد معرفی کرده اند.آیا صرفا با حضور دوشاهد دروغی میتوان امانی بودن چک را اثبات کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ممکن است
بستگی به محتویات پرونده دارد
مدعی باید‌امانی نبودن‌را اثبات نماید.