مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوق وام اشتغال زایی کمیته امداد

با سلام بنده تعداد 6 قسط از وام اشتغال زایی مربوط به کمیته امداد اینجانب نزد یکی از بانک ها عقب افتاده است حالا از بخش تسهیلات بانک تماس گرفتن و گفتن از بخش حقوقی یک نامه آمده ما باید جوابش رو همین امروز بدهیم وگرنه میرود تو سیستم حقوقی مجموعه و اون موقع شما باید 2 تا 3 میلیون پول بیشتر بابت حق دولت پرداخت کنید میخواستم بدونم این حرف بنده خدا درست بوده یا نه؟ و اگه بفرستند بخش حقوقی واقعا مبلغ بیشتر از من میگیرند یا نه فقط اصل اقساط و جرایم از من گرفته میشود با تشکر در ضمن بنده خدا تاکید میکرد وقتی برود بخش حقوقی کمه کم باید 3 تا 4 میلیون تومان بیشتر پرداخت کنید این حرفشون درست بوده یا نه جنبه ترساندن داشته فقط ؟خیلی ممنون بزرگوار

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. احتمالا منظورشان هزینه های طرح دعوی است که بر شما تحمیل خواهد شد.