مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای کاهش مدت ملاقات مادر با فرزند

سلام خسته نباشید
یک پسر سه ساله دارم که دادگاه حکم کرده زنم هفته‌ای دو روز پسرم پیشش باشد ولی وقتی که بعد دو روز میخواهد از پیش زن سابقم بیاد پیش من گریه میکند حسابی
تقریباً دو روز طول میکشد به حالت عادی برگردد.
میخواستم بدونم اگر این گریه ها صورتجلسه بشه ،میتونم از دادگاه درخواست کنم مدت ملاقات زن سابقم رو کم کند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مدت ملاقات مادر را افزایش دهید بچه کمتر اسیب ببیند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرزند زیر 7 سال بهتر است به سبب یکسری نیازها بیشتر با مادرش وقت بگذراند