مشاوره حقوقی رایگان - بازدید از والده بعد از طلاق

سلام روز خوش، من پدر و مادرم از هم طلاق گرفتن بنده 19 سال سن و خواهرم 12 سال سن دارد بنا به شرایطی مجبور به زندگی کنار پدرمون شدیم اما ایشون نمیگذارند مادرمون رو ببنیم و برامون شرط گذاشتن که کجا و چطوری ببینیمش میخواستم بدون اصلا ایشون این حق رو دارن؟!
اگر هم سرپیچی کنیم تهدید به قطع کردن نفقه میکنن

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر حق حضانت برعهده پدر باشد بایستی طبق شرایطی که حکم حضانت صادر شده ملاقات شود اما اگر تمایل به دیدار بیشتر دارید این امر منجر به قط نفقه خواهد شد نفقه دختر برعهده پدر است مگر اینکه دختر ازدواج کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما و خواهران اختیار دارید خودتان تصمیم بگیرید که پیش چه کسی زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شود .
و اگر نفقه را پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
سن حضانت برای دختر تا نه سالگی و برای پسر تا پانزده سالگی است بنابراین این انتخاب برای شما وجود دارد و حق قطع نمودن نفقه در هیچ صورتی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مشاورین خانواده صحبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر با توجه به سن شما و خواهرتان ،
هر دو از تحت حضانت پدر خارج
شده اید و میتوانید هر تصمیمی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رسیده و میتوانید خودتان محل سکونت خود را تعیین کنید و اینکه با کدام یک زندگی کنید . پدر حق قطع نفقه را ندارد. در صورت لزوم باید دادخواست رشد دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر دوی شما از سن حصانت خارج و می توانید خود تصمیم بگیرید با چ شخصی زندگی کنید. نفقه از طریق دادگاه قابل مطالبه است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

هر دو فرزند حق انتخاب سرپرست خود رادارند و درصورت امتناع پدر از پرداخت نفقه ، حق تقدیم دادخواست جهت پرداخت نفقه را دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیاز به گفتگو داردازطریق پنل مشاوره تماس بگیرید