مشاوره حقوقی رایگان - اخذ کنتور برق

عرض ادب و احترام ..ساختمانی احداث نموده ام که به اتمام رسیده است اکنون سه سال هست دنبال کنتور برق می‌باشم..اما اداره برق منطقه می‌گویید 7 عدد دکل فشار متوسط را با هزینه خود به بیرون زمین انتقال بده تا انشعاب دهیم ..البته هیچ پایه برقی در زمین بنده نمی‌باشد...لازم به ذکر است همین موقعیت را دو تا زمین کنار من دارند و هر دو برق گرفته اند ..چگونه میتوانم این تبعيض را پیگیری وضرر و زیان و این سه سال بدون برق بودن را اخذ نماییم ..متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات شما بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد