مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد سفته از کارفرما

سلام وقت بخیر خدمت وکلا
بنده چندسال پیش دریک شرکت کار میکردم که کلاه بردار ازاب درامد و حق و حقوق خیلی ها ازجمله من را خورد با شکایت دراداره کار موفق ب گرفتن حقم بعداز دوسال شدم متاسفانه سفته هارا پس نمیدن
باهاشون تماس گرفتم اما صاحب شرکت بهم گفت باید50ملیون بهم بدی تا سفته را بهت برگردونم سفته هم متنش حسن انجام کار و ضمانت شرکت است.به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم براش وقت 7روزه گذاشتن امامتاسفانه پس نداد.حالا متن شکایت چی بنویسم چطور ثابت کنم که میخواد اخاذی کنه .ممنون میشم اگه راهتمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای محکومیت شرکت و سایر ادله، بطرفیت ایشان طرح مطالبه لاشه سفته نمایید