مشاوره حقوقی رایگان - افشای حریم خصوصی همسر

سلام میخواستم بدونم آیا افشای حریم خصوصی در گوشی موبایل شوهرم که با زن های مختلف رابطه البته بصورت تماس تصویری واینکه رابطه با یکی از آشناها که عکس موجود هست البته خود دختر بصورت کاملا لخت وخودش فقط پاها...اگه بخوام شکایت کنم بابتش خودم هم مجازات میشم؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام قطعا مجازات برای شما نخواهد بود
اگر مدارک دارید شکایت کنید. موردی بود تماس بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام برای ارایه به دادگاه خیر مشکلی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر دسترسی غیر مجاز داشته اید ممکن است وگرنه اگر خودش گوشی را به شما سپرده و اسکرین شات تهیه کنید جهت شکایت جرم نیست
به هر حال موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد