مشاوره حقوقی رایگان - فسخ کردن مسکن ملی

باسلام بند چهارماه پیش به علت نداشتن واریز مبلغ مسکن ملی به تعاونی رفتم درخواست کمک کردم امااهمیت ندادن وبند چون چهل میلیون واریز کرده بودم ازترس آنکه واریز مبلغ ازدستم برود ناچار با آنکه نمی دانستم جرم است به فروش گذاشتم خریدارقراشد دویست چهل میلیون پرداخت کند مبلغ صدو پجاه واریز کرده حال وقرارشد الباقی مبلغ را فردایش واریز کند که دیگر جواب نمی دهد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .