مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی از حکم اذن در ازدواج

با سلام
پدری هستم که متاسفانه دختر 15 ساله ام رو که این اواخر رفته بود چند ماه پیش مادر لاابالی و بی مسئولیتش زندگی کند رو ، اغفال کردند و بدون انجام هیچ گونه خواستگاری گولش زدن رفته درخواست اذن در ازدواج با یک بیکار علاف داده که متاسفانه تمام دفاعیات اینجانب کارساز نشد و تجدیدنظر هم رای اذن رو تایید کرد و گفت ما به همه بدون استثنا اجازه میدهیم و تایید میکنیم حتی اگر پسر بی خانه و بی شغل و یک بدبخت علاف بی دین مزاحم ناموس مردم باشد.
لطفا بفرمایید الان حکم اذن در ازدواج قطعی شده در تجدیدنظر ، آیا اصلا قابل فرجام خواهی هستش یا نه؟
و دوم اینکه اگر ازش فرجام خواهی کنم ، تا اومدن نتیجه اون ، امکان ثبت ازدواج در دفاتر ازدواج هنوز متوقف و غیرممکن هست؟ یا نه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعاده دادرسی خواهید داشت ولیکن قابلیت فرجام ندارد