مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیش قسط مهریه

برای حذف پیش قسط باید بگذاریم ببینیم جلسه دادگاه اعسار چی میشود نظر قاضی چیه یا قبل دادگاه لایحه حذف پیش قسط بزنیم که زوج چیزی ندارد مستاجر و فقط یک حقوق بازنشستگی هست.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین پیش قسط از اختیارات قاضی دادگاه است شما می‌توانید اعلام نمایید که توانایی پرداخت پیش قسط ندارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پیش قسط یعنی اینکه اعسار رسیدگی شده و تقسیط گردیده، زیرا اصل بر پرداخت آنی و یکجاست مگر قبول اعسار و پرداخت پیش قسط و اقساط ماهیانه یا سالیانه