مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بر شما عزیزان.
برادر بنده بخاطر مهریه در زندان است او اعسار زده آیا اعسارش قبول بشود و اگر پیش قسط تعیین شد باید پیش قسط بدهد تا آزاد بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرشان می تواند با معرفی ضامن یا وثیقه آزاد شود و اگر ضامن یا وثیقه نداشته باشد بعد از صدور حکم قطعی اعسار و پرداخت پیش قسط آزاد می شود.
با توجه به اینکه رفته زندان اگر در پاسخ استعلام اموالی نداشته باشد یا گردش مالی زیادی نداشته باشد ممکن است که دادگاه پیش قسط تعیین نکند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سپردن وثیقه و ...میتواند آزاد شود
در صورت نداشتن وثیقه و...بله با پرداخت پیش قسط آزاد میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ صرفنظر از اینکه بعد از پذیرش دادخواست اعسار باستی از زندان آزاد میشد پس از تقسیط اعسار با پرداخت پیش قسط تعیین شده از جانب دادگاه از زندان آزاد میشود و در اقساط تعیین شده نسبت به پرداخت اقدام می نماید لذا نگران نباشید با تعیین اقساط و پرداخت پیش قسط آزاد می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله چون در فرصت مناسب ایشان کوتاهی کردن و اعسار ندادن مشکل به وجود آمده