مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل حادثه حین کار

افتادن از ارتفاع، راهنمایی کنید
سلام من چند روز پیش در حین نصب به دلیل معلق بودن سرامیک مغازه و نردبان المینیومی اسقاطی کارفرما ازارتفاع 4متری. به زمین خوردم و با سینه به پله نردبان برخورد کردم دستم از مچ کبود ، دنده ها م دو تاش شکسته ، ران پام کبود شده ، فقط یه عکس برام گرفت دکتر هم انگار باهاش تبانی کرده و اهمیت نداد جواب درست هم نداد تازه دارم درد میکشم نمیدونم از کارفرما یا مالک که شاهد بود خوردم زمین شکایت کنم بیمه هم ندارم هزینه دادرسی هم ندارم تو روخدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شکایت کنید تا به پزشک قانونی معرفی شوید ودرصد دیه مشخص شودجهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری