مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بعد از فوتش نسبت به فرزند معلول

با سلام
اینجانب معلولیت خفیف از اداره بهزیستی دارم و قادر به شرایط کاری سخت رو ندارم.
لازم به ذکر است مادر اینجانب طلاق گرفته و نامادری نیز دارم.
پدر بازنشسته کشوری میباشد و نیز بیماری دارند که قادر به انجام امورات خانواده نیستند و زنش با تمام حیله گری حقوق واریزی را در اختیار گرفته و هیچگونه کمکی نسبت به من نمیکند.
خواستم بفرمایید ایا من اکنون و بعد از فوت پدر میتوانم از حقوق دریافتی ایشان بهرمند بشم یا نه پسر 35 ساله هستم دارای معلولیت