مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت فرزند مادر ایرانی

سلام و عرض ادب ، من فرزند مادر ایرانی هستم متولد مشهدم پدرم عراقی هستن سال 96 اومدم ایران برای زندگی بعد از کلی پیگیری برای اقامت متاسفانه بهم تعلق نگرفت مجبور شدم برگه سرشماری بگیرم بنده اطلاعی نداشتم که از همه چی محروم خواهم شد از جمله خارج شدن از شهر فعلی ،و خیلی چیزای دیگه سوالم اینکه میتونم الان سرشماریو باطل کنم و تغییر وضعیت بدم برگردم به گذرنامه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره امور اتباع یا دفتر کفالت موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید.
به نظر ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می‌بایست از طریق امور اتباع مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی پیگیری بفرمائید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین پیگیری نمایید