مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام من سال 1400 15000 متر زمین خریدم الان رفتم منابع طبیعی میگه 4000 هزار متر جز منابع ملی آیا میتونم کل زمین رو به نرخ روز پس بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد ابتدا باید قرارداد بررسی شده و سپس اظهار نظر شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اختیار با شما است که کل معامله را فسخ کنید یا نسبت به 4000 متر و مادامی که فروشنده مبلغ معامله را مسترد نکرده نسبت به کاهش ارزش ثمن معامله هم مسئول هست اما این فقط نکات قانونی است در معاملات باید تمامی جوانب مانند منطقه ملک و بسیاری چیزهای دیگر در نظر گرفته شود تا موجب ضرر شما نشود. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نسبتی که مال منابع طبیعی است می توانید بطلان معامله را بخواهید و به نرخ روز و طبق نظر کارشناس غرامت خود را مطالبه کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط قرارداد شما با فروشنده و تعهدات ضمن عقد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد مطالعه شود اگر تعهداتی آورده شده مطابق آن باید عمل شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

قرارداد شما نیاز به بررسی دارد گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله نسبت به قسمتی که متعلق به منابع طبیعی است باطل است.
در صورتی که کافه خیارات اسقاط شده باشد شما می‌توانید نسبت به قسمت ابطال شده معامله برای أخذ ثمن پرداختی اقدام نمائید.
در صورتی که کافه خیارات اسقاط نشده باشد از طریق خیار تبعض صفقه نسبت به انحلال معامله اقدام نموده و ثمن معامله را به نرخ روز دریافت بفرمائید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

نیاز به مطالعه اسناد و مدارک می باشد‌. مفاد مبایعه‌نامه مهم است.