مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام بنده چند وقت پیش به دلیلی متهم شدم و توسط کلانتری بازداشت شدم و ماشینم هم به کلانتری برده شد و بعد از طی مراحل قانونی و رفع اتهام آزاد شدم در این برقه زمانی مدت چهار روز ماشینم در کلانتری بود که تو این زمان تمام وسایل شخصی بنده در آنجا توسط مامورین برداشته شده الان میخوام شکایت کنم لطفا راهنماییم کنید که چه مراحلی باید انجام بدم البته‌ میخوام وکيل بگیرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با سامانه 197 تماس بگیرید اما بدانید که معمولاً هنگام ورود به پارکینگ برگه هایی تنظیم می شود که مشخصات خودرو در آن نوشته شده است و ممکن است این برگه دستکاری شده باشد به طور مثال در آن برگه نوشته شده باشد که خودرو سیستم صوتی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق حفاظت بازرسی نیروی انتظامی یا دادسرای انتظامی نیروهای مسلح پیگیری فرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری خیانت در امانت برعلیه مدیر پارکینک با ذکر وسایل برده شده

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

هنگام توقیف خودرو تمام وسایل موجود صورتجلسه میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت استفاده بفرمائید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

درصورتی تصمیم دارید وکیل بگیرید. خودشون با مراحل قانونی آشنا هستند و انجام میدهند‌.