مشاوره حقوقی رایگان - شرایط آزمون کار و تامین

سلام خسته نباشید. اینجانب در آزمون شرکت کار تامین وابسته به سازمان تامین اجتماعی اسفندماه 1402 شرکت کردم.به خاطر 10ماه اضافه سن من رد کردن شرایط دفترچه 35سال تمام، سن من36سال 9ماه نمره آزمون و مصاحبه نمره اول بودم. باتوجه به قانون خدمات کشوری که حداکثر سن 40سال تمام می‌باشد وهمچنین شرایط شرکت های پیمانی طرف قرارداد دولت باید فرد استخدام شده در زمان بازنشستگی 70سال بیشتر سن نداشته باشد.می توان به دیوان شکایت کرد و نتیجه گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک سن درج شده در آگهی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، علی الاصول میبایست برای هر آزمون شرایط عمومی و اختصاصی آن را دارا باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خلاف قانون عمل شده می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع استخدامی شما مشمول شرایط حین استخدام سازمان مربوطه بوده و این یک قانون است و قابل شکایت نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری وارد عمل شوید لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

ملاک زمان انتشار آگهی استخدام است ولی اگر غیرازاین باشد میتوانید به دیوان عدالت شکایت کنید