مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با سختی کار

باسلام و احترام. بنده 4 سال در شرکتی که سختی و زیان آور بود مشغول بودم که آمدم بیرون بعداز 14 ماه آمدم شرکتی که الان مشغول هستم و 18 سال هم ایجا که سخت و زیان آور هست سابقه دارم سربازی را هم می توانم بخرم آیا می توانم برای بازنشستگی اقدام کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از سازمان مربوطه پیگیری کنید، معمولا مشکلی در اینخصوص وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر با توجه به سن شما فعلاً مشمول بازنشستگی نخواهید بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر واقعا 22 سال سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور دارید بلی.
حتی بدون خرید مدت سربازی هم می توانید بازنشست شوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بیمه ملاک عمل است به اداره بیمه مراجعه فرمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

برای بازنشستگی باید شرط سنی هم مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فعلا خیر
مردان با 25 سال سابقه پرداخت بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی می توانند درخواست بازنشستگی مطرح نمایند