مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه تعمیرات در مجتمع ها

سلام و درود بر شما، در یک مجتمع 55 واحدی که متراژ واحد ها متغیر است از 67 متری تا 165 متری و در نتیجه میزان مصرف انرژی برای گرم کردن و سرد کردن هر واحد متغیر است و در واقع سهم هر واحد از بهره وری سیستم های مشترک موتورخانه و چیلر متفاوت است (واحدهای کوچک تر قطعا سهم انرژی کمتری مصرف می کنند در مقایسه با واحدهای بزرگ تر) در صورت بروز خرابی و یا لزوم تعمیرات در این تاسیسات مشترک ، هزینه تعمیرات و نه هزینه نگهداری به نسبت متراژ هر واحد تقسیم می شود یا بصورت یکسان بین تمام واحدها تقسیم می گردد؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر توافق شده باشد طبق توافق عمل می شود در غیراینصورت به نسبت و اندازه مساحتی که د رمالکیت افراد هست هزینه هاتقسیم می شود