مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه هایی از آپارتمان که بر ارزش ملک می افزایند

با سلام و احترام

بخشی از هزینه های آپارتمان ها مربوط به مواردی می شود که در نهایت می تواند به ارزش ملک بیفزایند، همانند نصب دوربین مداربسته، نصب نرده های محافظ، تغییر و تعمیر نمای ساختمان، تعمیر و بازسازی ایزوگام پشت بام، نصب آسانسور و .... .
با توجه به اینکه خرید و فروش منازل مسکونی براساس متراژ است و از آنجایی که انجام اقدامات فوق می تواند در ارزش مادی هر واحد براساس مقدار متراژ آن می تواند موثر باشد. آیا نباید در تقسیم این هزینه ها متراژ هر واحد را مد نظر قرار داد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اینکه هزینه های شارژ بر اساس متراژ و یا نفرات هر واحد یا هرجور دیگه ایی تقسیم بشه بستگی به توافقات شرکا و رایگیری جلسات هیات مدیره داره. شما نظر موافق اکثریت را در این خصوص جلب کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تقسیم بندی مخارجی که شما فرمودید مختلف است و در قانون نیز احکام مختلفی برای این هزینه ها دارد........ در صورت نیاز به مشاوره لطفاً تماس بگیرید