مشاوره حقوقی رایگان - حیاط

سلام و عرض ادب
ببخشید ما یک منزل یک طبقه که حیاطی به متراژ 60 متر داره با یکی از دوستان به صورت شریکی خریدیم و سند به نام دو طرف است. حالا بعد از چند سال طبقه بالا رو ساختیم و ایشون که طبقه همکف سکونت دارند میگویند که حیاط برای ایشان است و حق استفاده از ان را به ما نمیدهند. میخواستم بدانم حیاط مشاع محسوب میشود یا ما حق استفاده نداریم؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا مشاع است مگر در قرارداد شرایط دیگری پذیرفته شده باید یا ملک اختصاصی یک نفر بوده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جزو قسمت‌های مشاع است و همه می‌توانند استفاده کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط مشاع است مگر اینکه خلاف آن توافق شده باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله جزء مشاعات است مگر نسبت به آن توافق کرده و از طریق ثبت سند جداگانه اخذ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رویه و عرف این است که حیاط جزو قسمت‌های مشاعی است مگر اینکه در پایان کار شهرداری یا صورتجلسه تفکیکی اداره ثبت غیر از این ذکر شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حیاط مشاع است
و شما حق استفاده از حیاط را خواهید داشت