مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد به زن

سلام همسرم چند سال است که به من خیانت می کند اما این بار چند فیلم هم از رابطه ی نامشروعش با یک زن شوهر دار گرفته که بصورت اتفاقی من دیدم الان اگر شکایت کنم با توجه به این فیلم ها میتوانم ثابت کنم و طلاق بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،فیلم اماره است در کنار سایر مستندات مثل پیامک و...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع را ثابت کنید طبق قانون مجازات تعیین می شود.
ممکن است دادگاه صرف یکبار رابطه نامشروع را دلیل طلاق محسوب نکند.
ولی اگر شکایت کنید ممکن است شوهرتون از ترس مجازات با شما توافق کنه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید ممکن (سومعاشرت)
البته اختلاف رویه وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
فيلم سنديت و دليل جرم نيست مگر از قبل مجوزات لازم از دادگاه اخذ شده باشد
اگر از وضع موجود ناراضي هستيد و احتمال اصلاح نيست جدا شويد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ البته ابتدا بایستی حکم کیفری مبنی بر رابطه نامشروع را دریافت نمائید و سپس بر مبنای این حکم، دادخواست به خواسته طلاق از طرف زوجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع می‌تواند از مصادیق ماده 1130 قانون مدنی در خصوص عسر و حرج در استحقاق طلاق شما باشد البته در صورت اثبات رابطه فوق جرم کیفری برای زوج نیز متصور است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدا شکایت کیفری تحت عنوان زنا یا رابطه ی نامشروع مطرح کنید قطعا نتیجه میگیرید

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

باید وقوع رابطه نامشروع همسرتون اثبات کنید و و رای قطعی مبنی بر رابطه نامشروع تحصیل کنید و بعدا به جهت سو معاشرت به دادگاه خانواده دادخواست تقدیم کنید و با این روش رای بر طلاق تحصیل میکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است جرم رابطه نامشروع اثبات گردد
و در صورت صدور ‌حکم قطعی به جرم
رابطه نامشروع ، در دعوای طلاق موثر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود ابتدا با همسر خودتان مذاکره و مصالحه و سازش نمایید.
شکایت شما برنامه رابطه نامشروع اول اینکه می‌بایست در دادگاه اثبات شود.
دوم اینکه در خصوص این موضوع که بتوانید طلاق بگیرید تشخیص با قضات ادگاه‌های بدوی تجدید نظر و دیوان عالی کشور می‌باشد.
چرا که حکم طلاق در این سه مرجع با توجه به اعتراض طرفین مورد رسیدگی قرار می‌گیرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید