مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با بذل مهریه

بذل مهریه
باسلام طاعات و عبادات قبول
الان نزدیک سه سال میشه عقد دایم کردم
و زوجه میگه ازم متنفره و تفاهم نداره درخواست طلاق داده و دادگاه طلاقش رو رد کرد و اعتراض به رای دادگاه نکرد دوباره درخواست طلاق داده و گفته در عسر و حرج به سر میبره و از شوهرم متنفرم و میخواد با بذل مهریه و تمام حقوقش طلاق بگیره آیا با بذل مهریه میتونه طلاق بگیره لازم به ذکره عدم تمکینش اثبات شده و ناشزه هست و هیچ شرایط 12گانه برای طلاق نداره داوری و مشاوره و شورا حل اختلاف نتونستن بینمون سازش ایجاد کنن

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید عسر وحرج طبق ماده 1130 قانون مدنی ثابت شود در غیر این صورت دعوی طلاق رد میشود.می توانید به حکم قبلی هم که دعوی طلاق رد شده استناد کنید.