مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب مشترک

مسدود شدن حساب مشترک در زمان فوت و بعد از دو سال رفع مسدودیت توسط بانک انجام شده
برداشت در این زمان چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نسبت سهم قابل برداشت است و مازاد با انحصار وراثت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اجازه برداشت وجود نداشته باید موضوع را از طریق بانک پیگیری که چگونه برداشت انجام شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق بانک موضوع را پیگیری نمایید تا شرایط برداشت را به شما اطلاع دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اذن وراث مانع قانونی ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مالیات متعلقه به میزان سهم الارث پرداخت شده باشد منع قانونی وجود ندارد البته تا اندازه سهم الارث.