مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو پس از خرید

سلام
بنده ماشینی را از شخصی با مبایعه نامه و وکالتنامه محضری فروش و تعویض پلاک خریداری کردم که ایشان نیز با وکالتنامه از صاحب قبلی خریده بودند و من اقدام به تعویض پلاک و سند رسمی مالکیت گرفتم. حالا بعلت اختلاف حساب فی مابین خریدار قبلی و صاحب قبلی خودرو بنده توقیف شده چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس موبایل‌نامه و مدارک خرید خودرو درخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک مالکیت را ارایه دهید تا خودرو رفع توقیف شود

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
امکان اعتراض ثالث از طرف شما وجود داره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده باید در شعبه مورد نظر مطالعه شود اگر حکم قطعی فک پلاک گرفته شده باشد نباید مشکلی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو به شکل رسمی به نام شما می‌باشد و اختلافات مالی بین خریدار قبلی و صاحب قبلی خودرو به شما ارتباطی پیدا نمی‌کند فلذا شما از باب اعتراض ثالث اجرایی می‌توانید وارد شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اعتراض ثالث اجرایی نمایید یا ورود ثالث کنید
وقتی اقدام به فک پلاک کردید دیگر نباید توقیف گردد
موضوع باید تخصصا‌مورد توجه قرار گیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می بایست اعتراض ثالث اجرایی مظرح کنید.