مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

با سلام...جهت معافیت کفالت برای پسرم اقدام کردم با توجه به بیماری ام اس که دارم.3 کمیسیون در بهزیستی انجام شد معلولیت برام زدن وهر سه تایید کردن تا کارم به نظام وظیفه رسید وباین حال که کلا ویلچر سوار میشم وپزشک خودم نوع ام اس رو پیشرونده تشخیص دادند ونیازمند کمک ویلچر اعلام کردند ولی کمیسیون نظرشون روو ارجاع دادند به نظر بیمارستان 501 ..اونجا هم مراجعه کردم وام آ آی دادم ودوباره نظام وظیفه کمیسیون داشتم وهمچنان می‌گفتند که چون پات لاغر نشده تمام نظریه ها رو منفی دونستند وجواب منفی دادند در صورتیکه هم دست چپم معلولیت داره هم پای چپ به طوریکه اصلا پای چپ بلند نمیشه ..آیا میتونم اعتراض بزنم..پسرم هم غیبت نداره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در مهلت قانونی بر اساس مدارک پزشکی و پرونده بالینی می‌توانید اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی بزنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بله میتونید به نظر کمیسیون اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما اعتراض کنید به نظر حق شما است و در صورت نتیجه نگرفتن از طریق دیوان عدالت اداری سکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتونید به نظر کمیسیون اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفته شود که مقاله ای بنده تهیه و تنظیم کرده ام در همین سایت دادراه قرار داده ایم در بخش پروفایل که میتونید رویت کنید تحت عنوان سیر تا پیاز معافیت و معافیت پزشکی اگر مطالعه کرده اید و افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بلی؛ در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام نمائید.