مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات بانکی

با سلام
برای یک آگهی برای جذب نیروی ارز دیجیتال پیام دادم
از من کد ملی و شماره شبا و شماره کارت میخواد برای واریز وجه تا من بتونم براش خرید کنم
آیا با این اطلاعات میتونه کاری انجام بدهد؟ مثلا توی سایت های غیر مجاز کاری انجام بدهد؟یا فقط این هارو برای تضمین میخواد؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام توصیه میشه انجام ندین و این موارد اکثرا کلاهبرداری ست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان سوء استفاده از کارت ملی شما وجود دارد بهتر است حتماً آن را صورتجلسه کنید به تاریخی که این اتفاق افتاده تا مشکلی به وجود نیاید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری
امکان سواستفاده و بروز مشکلات متعدد وجود دارد