مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از پیگیری پرونده توسط وکیل

سلام
از کجا میتونم بفهمم یک وکیل دارد پرونده رو پیگیری میکند یا نه
یا این که اصلا پرونده در جریان یا نه
برای یک مسئله مدارک به یک وکیل دادیم ولی الان 3 الی 4 سال هیچ اتفاقی نیفتاده
همه مدارک هم از ما گرفته
الان اگر بمیرد ما هیچی نداریم
من اصلا میتونم مدارک هم از او بگیرم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق کانون وکلا یا مرکز مشاوران پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است اول مدارک خود را از وکیل بگیرید و سپس موضوع را پیگیری کنید.
اگر کاری می کرد تا الآن به شما ابلاغ شده بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقدامی کرده بودند تا حالا برایتان ابلاغیه میامد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر وکالت وکیل مراجعه نمائید و اصول اسناد خود را دریافت نمائید.
همچنین از طریق سایت عدلیران توسط سامانه اطلاع‌رسانی پرونده می‌توانید متوجه شوید که آیا وکیل اقداماتی را انجام داده است یا خیر.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به وکیل خود اعتماد داشته باشید چنانچه به واقع وکیل بنا به دلایلی نتوانسته پیگیری لازم را داشته باشد می توانید ایشان را عزل نمایید و مدارک خود را مسترد نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفاتر خدمات پیگیری کنید ولی بهترین راه وکالت در مطالعه به وکیل دیگر است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
مراجعه حضوری به ایشان و دریافت اصل مدارک
و همچنین مراجعهبه شعبه و پیگیری ایشان را از طریق دفتر مطلع شوید و اینکه پرونده در چ مرحله ای است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه هیچ افتراقی نیفتاده با اینکه در جریان رسیدگی باشد و حکم صادر نشده باشد دو مقوله جداست میتونید حضوری به شعبه مورد نظر سر بزنید همچنین میتونید از وکیل خود پیگیری کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با مراجعه به سایت عدل ایران قسمت اطلاع رسانی پرونده را چک نمایید یا حضورا مراجعه بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اصل مدارک را اخذ و کپی برابر اصل به ایشان دهید یا در خصوص مدارک از ایشان رسید دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پیگیری اطلاع رسانی پرونده خود مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ابلاغی که برای وکیل برود برای موکل نیز ارسال می‌شود وقتی ابلاغی برایتان نمی‌آید یعنی برای وکیل هم نرفته لذا از طریق خدمات لکترونیک قضایی می‌توانید روند پرونده را پیگیری فرمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با مراجعه به دفتر کل دادگاه و همچنین در سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی به اشخاص میتوانید پیگیر پرونده باشد ... مدارک هم میتواند بخواهید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بامراجعه به سایت عدلیران قسمت اطلاع رسانی پرونده متوجه می‌شوید پرونده ای درجریان هست یاخیر ودرهرحال اگر پاسخ قانع کننده نداشتند ضمن عزل ایشان از طریق کانون یامرکز وکلا پيگيري نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دادگاه و مراجعه به پرونده میتوانید از پیگیری یا عدم پیگیری وکیل خود مطلع شوید