مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند توسط پدر

پدرم خونه اش رو به اسم من قولنامه کرد حالا بعداز 20سال پدرم میگه توهیچ حقی نسبت به این خونه نداری...درحالی که من سال 84,85نزدیک به4میلیون طبقه پایین اون خونه رو ساختم حالا نه طبقه پایین رو به من میدهد ونه حقی نسبت به اون خونه میگه دارم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر صحت معامله انجام شده است مگر خلاف ان ثابت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر هبه باشد نیز به صرف آنچه در سوال آمده است قابل رجوع نیست مگر تحت شرایطی بتوان نسبت به ابطال اسناد اقدام کرد