مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات نوه

سلام من مادری هستم که یک دختر 4 ساله دارم و الان تقریبا دو ماه است که شوهرم فوت شده و من تو خونه مادرم الان زندگی میکنم پدر شوهرم پیش خودش قرار گذاشته که هر هفته پنجشنبه دخترم رو به زور میاد از خونه میبره و جمعه میاره، گفته اون 24 ساعته ولی 28 ساعت میبره و من اصلا راضی نیستم که بچم شب رو اونجا بمونه اونا کمی اختلالات عصبی دارن میگم هروقت من یا شما خواستین بیارم و بچم با خودم برگردونم ولی بعضی وقتا باهام دعوا میکنن که تو نمی تونی چیزی بگی بچه مال ماست اونو ازت میگیریم ... الانم نگیریم دوسال بعد بچه مال ماست منم نمیخوام بچم بدم به اونا میخواستم بگم اگه بخوام از طریق دادگاه اونا بیان بچم رو ببینن چند روز تا چند ساعت وقت ملاقات میدن ؟؟ و پدر شوهرم میگه هر خرجی داره به عهده من ولی اصلا هیچ خرجی نمیده اگه درخواست نفقه کنم تقریبا چقدر نفقه می رسه؟؟؟ و برای دخالت تو زندگی من و دعوا و تهدید و اذیت باید چکار کنم؟؟؟؟ و این که اونا میتونن دخترمو ازم بگیرن ؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما نمتوانید جد و جذه طفل را از ملاقات ان محروم نمایید تا قبل از این حضانت طفل قبل از مادر با پدر جد طفل بوده است ودر صورت ارایه دادخواست توسط پدر جد طفل معمولا هر هفته 48 ساعت امکان ملاقات رای داده میشود اصلح انست که با تربیت فرزند خود و ایجاد علاقه در ان و بهرمندی از یک رابطه مناسب و مطلوب هر دو طرف را از موهبات موجود بهرمند کنید بااین کار بقیه مشکلات هم رفع خواهد شد