مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی توسط افسر

سلام وقت بخیر... هفته قبل دخترم که حدوداً 4سالشه همراه مادربزرگش جلوی لبنیاتی وایستاده بودن که دخترم جلوتر مادربزرگش ایستاده بودکه راننده پرایدوقتی داشت واردکوچه میشدخلاف جهت پیجیده ودختربنده روندیده وبادخترم برخوردمیکنه افسر50درصدمارومقصرگرفته درصورتی که بچه بنده حتی واردعرض کوچه نشده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به کارشناسی اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظریه کارشناسی در مهلت مقرر قانونی اعتراض نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر اعتراض کرده و درخواست کروکی فرضی نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید در مهلت مقرر نسبت به نظر کارشناس اعتراض نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به علت سن کم زیاندیده و کوتاهی و قصور والدین در نگهداری از فرزند ، اصولا تقصیر 50 - 50 است