مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت موتور سیکلت

سلام وقت بخیر
من اهل همدان هستم و برای مسافرت چند روزی به ساوه رفته بودیم.
دور دریاچه ساوه روبروی شهرداری منطقه دو بودم که دو نفر اوباش جلومو گرفتن و گفتن موتور مارو تو دزدیدی همون شد زنگ زدم پسر عموم هم اومد تا باهم صحبت کنیم و بگیم که ما نبودیم ولی گوششون بدهکار نبود. بعد از حدود ده دقیقه همراه اوباش به محل دیگه ای نزدیک همانجا که یه میدان بود رفتیم. به زور کلید موتوری که دست من بود رو گرفتن و از ما عکس انداختن. چون گواهینامه موتور نداشتم نزاشتم به مامور زنگ بزنن.
حالا رفتن شکایت کردند که این دو نفر موتور ما رو دزدیدن میگن 5 تا هم شاهد دارن.
حالا ما باید چی کار کنیم؟
آیا میتونن مارو به کاری که نکردیم متهم کنن و حکم بدن

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بررسی موضوع و رسیدگی به ادعا طرفین توسط قاضی انجام می شود ملاک تشخیص و تصمیم قاضی رسیدگی کننده می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر قاضی و دفاعیات شما دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ اصل بر برائت است و شاکی بایستی ادعای خود را ثابت نماید.
همچنین است شما می‌توانید شاهدین را جرح نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خیر چرا که اصل بر برائت است مگر خلاف آن اثبات گردد
بهتر است لایحه دفاعیه دقیق تنظیم کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه دو نفر شما را بگیرند و کلید موتورتان را از دستتان به زور بستانند و شما شکایت نکنید و اجازه تماس با 110 را ندهید کمی جای تامل دارد!!!

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید از خود دفاع کنید و همچنین می توانید شهود ایشان را جرح نمایید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست و به ادله شخص شاکی و نحوه دفاع شما بستگی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شاکی باید ادعای خود را در مراجع
قضایی اثبات نماید
امکان دفاع توسط شما وجود دارد