مشاوره حقوقی رایگان - متهم به عنوان سرقت مستوجب تعریزی

سلام و خسته نباشید حدود 6ماه پیش یه منزل مسکونی خیلی قدیمی کرایه کردم که متاسفانه یک موتورسیکلت سرقتی داخله انباری خونه بود که اینجانب بدون اگاهی دست به موتور گذاشتم که بعداز دو روز از اگاهی تماس گرفتن و رفتم که اثر انگشت من روی موتور بود و صاحب موتور سیکلت به عنوان سرقت منزل و طلا کرده که خودم حتی بعد دوروز رفتم داخل خونه برا نظافت که سکونت کنیم ی دزد داخل خونه حتی با کلید موتور گرفتمو تحویل مامورین دادم و صورت جلسه شد ولی دزد سرقت موتورو به گردن نمیگیره و صاحب موتور میگه اثر انگشته شما بوده خواهشا بدادم برسین کسیو ندارم و متاهل دارای فرزنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی منکر موضوع باشید و با شهادت شهود اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به استناد شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

باید منکر موضوع باشید و استناد به شهادت شهود کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما وکیل بگیرید و از خود دفاع نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام انکار نمایید و همچنین از شهادت شهود جهت اثبات ادعای خود استفاده نمایید،در صورت لزوم وکیل بگیرید،جهت راهنمایی کامل تر میتوانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام.شما همچنان در جبهه انکار امر باشید و سعی کنید با لایحه مفید از خود دفاع کنید. به ساعت حضورتان در محل کار و منزل اشاره کنید. اگر شهود دال بر حضور دزد اصلی در پرونده دارید ارایه دهید.