مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان بررسی مدارک

سلام ما یکسری مدارک رو ب داده گاه ارائه دادیم در جهت بررسی ولی نزدیک سه ماه بیشتر جواب یا ابلاعیه برا ما نیامده میشه بگید علتی داره یا ممکنع طول بکشه مدارک مربوط ب زمینی است ک ما خریداری کردی ولی کلاهبردار بوده طرف

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حضوری پیگیری شود
زمان مشخصی را نمیتوان عنوان نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید به کارشناسی ارجاع شده و طرف مقابل روی کارشناسی اعتراض کرده باید حضوری پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضوراً به دفتر شعبه مراجعه و پیگیری فرمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به صورت حضوری مراجعه کرده و موضوع را پیگیری نمایید.
زمان مشخصی قابل پیش بینی نمی باشد.