مشاوره حقوقی رایگان - ماده 79 دیوان چقدر طول میشد ؟

سلام

مدت زمانی که طول میکشه تا دادستان در مورد ماده 79 تصمیم بگیره که آیا تایید کنه خیر چقدر طول میکشه تا دستور بده پرونده دوباره به تجدید نظر بره یا خیر ؟

در مورد اعتراض در زمینه ای تعارض آرا ، چطور میتونم نمونه آرا در زمینه ای موضوع خودم پیدا کنم تا بتونم در این مورد هم چنانچه ماده ای 79 موفق نشدم اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

ماده 79 دیوان عدالت اداری تعارض آرا