مشاوره حقوقی رایگان - ماده 79 دیوان عدالت اداری. مهلت اعتراض

سلام . آیا اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری مهلت دارد. درخصوص شکایت از رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری . ممنونم از پاسخگوی شما بزرگوار.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از نظر مدت زمان ثبت اعتراض ماده 79 باید گفت که اعتراض موضوع این ماده فاقد مهلت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آراء تجدیدنظر دیوان عدالت اداری قطعی است و قابلیت اعتراض ندارد.
اگر رای قطعی نباشد در رای صادره به این موضوع اشاره می شود و مهلت اعتراض نیز قید می شود.
تحت شرایطی نسبت به رای قطعی دیوان عدالت اداری می توان درخواست اعاده دادرسی داد که باید دلیل قانونی وجود داشته باشد در غیر اینصورت ثبت درخواست اعاده دادرسی نتیجه ای نخواهد داشت.