مشاوره حقوقی رایگان - امضای سیاهه جهیزیه

با سلام من تو عقد هستم و پدرم به شدت اصرار دارن که از داماد برای سیاهه جهیزیه امضا تهیه کنیم اما من مخالف اینکار هستم چون نمیخوام کدورتی پیش بیاد برای همین میخواستم ببینم که نگهداری فاکتور های خرید جهیزیه به تنهایی برای ارائه به دادگاه بعد از بروز اختلاف میتونه سندی باشه که جهازمو پس بگیرم یا خیر باید حتمن سیاهه داشته باشم؟ و اینکه وسایلی که اونا تهیه میکنن مال منه یا خیر؟ چون ما هیچ شیربهایی هم دریافت نکردیم

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
گرفتن امضاء راحت ترین راه برای اثبات است.
وسایلی که زوج تهیه می کند برای ایشان می باشد مگر دلیلی داشته باشید که به عنوان شیر بها داده شده است.