مشاوره حقوقی رایگان - طرح پرستاری و آزمون استخدامی آموزش و پرورش

سلام بنده 3ماه است که در یک بیمارستان دولتی طرح خود را شروع کرده ام و با توجه به نداشتن شرط طرح اجباری برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش، در رشته دبیری ثبت نام کرده ام و اردیبهشت1403 آزمون دارم. آیا با توجه به عدم اتمام دوران طرح و نداشتن مدرک پرستاری (فعلا گواهی پایان تحصیل دارم فقط) امکان پذیرش در آزمون وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
دفترچه آزمون مربوطه را مطالعه کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دفترچه آزمون را مطالعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط پذیرش در آزمون را مورد مطالعه خود قرار دهید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی از از آموزش و پرورش سوال کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط استخدام سازمان مربوطه دارد در صورت عدم تعارض منع در این خصوص وجود ندارد