مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ملک

سلام وقت شما بخیر
ما یک دختر و یک پسر هستیم که قبل از فوت پدرم ،پدرم منزل شخصی اش‌ را وکالت به برادرم داد و و برادرم همان منزل را وکالت به همسرش داد (نوع وکالتش را نمیدانم)اما منزل سندش به نام کسی نخورده است و فقط وکالتی هست.االان چندماهی است پدرم فوت کرده است میخواستم بدانم وضعیت وکالتی که برادرم به نام همسرش زده است چطور است؟آیا سهم من از ارث ازبین رفته است؟ممنونم ازشما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

منفسخ است مگر کنار آن مبایعه نامه و صلحنامه از طرف پدرتان تنظیم شده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمان حیات منتقل نشده باشد شما ارث می‌برید

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

با فوت یکی از طرفین عقد وکالت از بین می‌رود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید ابتدا انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی بین آنها تنظیم نشده باشد وکالت اعتباری ندارد و منفسخ شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون وکالتنامه با فوت طرفین منفسخ می شود
شما از تمام ماترک پدر سهم الارث خواهید داشت

ابتسام فرحانی

سرکار خانم ابتسام فرحانی :

با سلام.با فوت پدرتون عقد وکالت منفسخ شده و شما ارث میبرید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. وکالت باطل می شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالتی که پدر به برادرتان داده در نفس موثر است و پس از فوت پدرتان وکالت باطل است شما می‌توانید درخواست تقسیم ماترک به استناد قانون امور حسبی نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر در زمان حیات پدر مالکیت منتقل نشده باشد منزل جزء ماترک پدر محسوب میشود و شما ارث خواهید برد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از فوت پدر وکالت نامه منفسخ می شود و اعتباری ندارد بنابراین شما در حال حاضر ارث می برید.