مشاوره حقوقی رایگان - بازپرداخت وام

سلام وقت بخیر همسر من 6ماه پیش از بانک دوتا وام 80میلیونی گرفت یکی به اسم خودش یکی به اسم مادر من چند روز دیگه باید 170میلیون یک جا پرداخت کنیم اما هیچی نداریم فعلا نمیتونم پرداخت کنیم میتونیم از بانک زمان پرداخت رو تمدید کنیم یا نه اگه پرداخت نکنیم چی میشود؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به بانک مربوطه مراجعه و پیگیری کنید.
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با بانک مربوطه در میان بگذارید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام برای چند ماه می‌توان امید به تمدید وام داشت به شعبات سرپرستی بانک مربوطه مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مهلت می‌بایست از بانک مهلت بخواهید

در غیر این صورت ضمانت شما اخذ می‌گردد توسط بانک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مهلت می‌بایست از بانک مهلت بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در موعد مقرر نسبت به پرداخت اقدام نشود بانک از وثیقه یا ضامن بهره‌مند خواهد شد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. صرفنظر از اینکه بازپرداخت وام 160 میلیونی پس از 6 ماه به میزان 170 میلیون جای سوال است ، بهتر است از سرپرستی بانک پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضامنین گرامی پرداخت می‌کنند و پس از آن به شما باستناد پرداختی‌ها مراجعه و طرح دعوی می‌نمایند

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

بستگی به نوع وام و شرایط بانک داره

بابک کثیری

جناب آقای بابک کثیری :

سلام . این بستگی به قرارداد وام که منعقد شده دارد. با بانک وارد مذاکره شوید. در صورت عدم توافق از شما و ضامنین مطالبه میشود

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
چنانچه مبالغی که از بانک دریافت کردید (وام)، مضاربه باشد ، از ابتدای سال جدید قابل تمدید نیست ، مگر اینکه بانکی طرف حساب شرایط ویژه به خود را داشته باشد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

سلام هنگام اخذ وام تضامینی از شما گرفته شده که اگر در پرداخت اقساط کوتاهی کنید بانک این اختیار را دارد که به ضامنین مراجعه کند.