مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از پدر

من دختری بیست و سه ساله هستم ک مادرم وقتی بچه بودم فوت کرد و پدرم رفت یک زن دیگر گرفت و من با مادربزرگ پدری بزرگ شدم.. الان 7ماهه ازدواج کردم ولی پدرم نه برای من جشن گرفت و نه جهیزیه داد و هیچ خرجی هم به من نداده و یک طوری من رو ول کرده... آیا میتونم از ارث او الان چیزی بگیرم؟ درضمن کلا من بچشم و بچه دیگری نداره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بحث ارث پدری چون در قید حیات منتفی است
نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست
فعلا به لحاظ مزدوج شدن نفقه ای ندارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در زمان حیات پدر خیر
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از فوت پدر شما می‌توانید ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس دادخواست تقسیم ترکه و ارث‌تان را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که پدر در قید حیات باشد سهم‌الارث منتفی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما میتونید از ارث مادر خود سهم خود را مطالبه کنید البته پروسه پیچیده د طولانی دارد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر پدر در قید حیات است خیر
اگر مادرتان اموالی داشته میتوانید اقدام کنید و یا اینکه مهریه مادر را از پدر مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارث زمانی معنا پیدا می‌کند که شخص فوت نموده باشدحال حاضر ایشان مالک اموال خود هستند شما می‌توانید بابت نفقه خود شکایت کنیدبا توجه به اینکه شما ازدواج کرده‌اید نفقه‌ای برای شما در نظر گرفته نمی‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پدرتان زنده باشد ارثی متصور نیست چنانچه اهلیت مدنی دارد می‌تواند مالش را به هر کسی منتقل نماید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نسبت به مهریه واموال مادرتان میتوانید ارث بگیرید ولازم است با مشاوره وکیل پيگيري نمایید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
در صورت فوت پدر شما یکی از ورثه محسوب می شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از فوت پدر خیر
ارت بعد از فوت محقق می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای ارث بعد از فوت پدر میتوانید اقدام کنید نه الان

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید دادخواست تقسیم ماترک بدهید

بابک کثیری

جناب آقای بابک کثیری :

شما وارث قانونی او هستید ولی در زمان حیات پدر نمیتونین ارث دریافت کنین