مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام همسرم مورخ1/2/1403 با گواهینامه موتور فاقد اعتبار و بدون بیمه، درحال موتور سواری بوده،که موتور سوار دیگر از پشت به او زده و ظاهرا به بیمارستان منتقل شده است،اما پس از پیگیری متوجه شدیم بیمارستان را ترک کرده و در تصادف هم گواهینامه نداشته و مشروب هم خورده بوده،آیا با این وضع می‌تواند ادعای دیه کند؟
همسرم الان با جواز کسب تا موعد دادگاه بیرون است، ضمنا هر دو موتور سوار ورود ممنوع می‌رفتند. باسپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر باید جبران خسارت کند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت اثبات تقصر دیه تعلق می گيرد.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند از راننده مقصر و بیمه دیه خود را بگیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مقررات راننده مقصر نمی‌تواند ادعای دیه داشته باشد‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌بایست شکایت نمایی تا مشخص شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به نظر کارشناس پلیس راهور و ترسیم کروکی و تحقیقات مقدماتی از جمله شرب خمر در حین رانندگی دارد نیز رانندگی بدون پروانه از دلایل مشدده جرم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید کروکی تنطیم گردد تا مقصر مشخص گردد
اگر همسر شما مقصر نباشد با شرایط خاصی دیه قابل مطالبه است
ولی اگر همسر شما مقصر باشد به علت اینکه گواهینامه ندارند دیه شامل ایشان نمیشود

البته اگر مصرف مشروبات الکلی اثبات گردد مشکل ایجاد می شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر مقصر باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید مقصر توسط کارشناس تعیین شود سپس دیه توسط مقصر پرداخت می شود