مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند برای زمین قولنامه ای

سلام ، من یک زمین 2600 متری رو به صورت قولنامه میخوام بخرم ، سند این زمین به نام دایی فروشنده بوده به میزان 3600 متر که در سال 73 طی قولنامه ای از ایشون خریدن و چند سال بعد هم دایی ایشون فوت کردند . (در متن قولنامه هم ذکر شده که فروشنده باید سند رو به نام خریدار انتقال بدهند و دو تایی دایی دیگر ایشون هم شاهد قولنامه بودند و امضا کردن )
آیا من میتونم بعد از خرید این زمین ، با توجه به مستندات سند و قولنامه بین ایشون و دایی ایشون ، سند تک برگ مشاع بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت درخواست خود را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله بهتر است ورثه دایی فروشنده به عنوان شاهد امضا کنند .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات قولنامه شما متنش خوانده شود تا اظهار نظر دقیقی طی گفتگوی متقابل انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک جویا شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق رویت کنیم و سپس اظهار نظر نهایی و قطعی کنیم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا باید مدارکتان را بررسی کنم تااظهارنظر کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ورثه دایی به عنوان شاهد امضا نمایند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌توانید درخواست صدور سند از اداره ثبت اسناد املاک نموده و در صورتی که در موعد اعتراض به ثبت معارضی نداشته باشید سند فوق صادر می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تنظیم سند رسمی مالکیت
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به بررسی مدارک دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید