مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی

سلام تو شهر ما یک دختر که با چند نفر رابطه داشته آیا در پزشک قانونی یا هر چیزی که باشد می‌تونه تشخیص بدهد که با کی و کی رابطه داشته ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر زمان نگذرد و سریعا مورد معاینه و آزمایش‌ قرار گیرد مشخص می‌شود وگرنه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به احتمال زیاد به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می‌شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آخرین رابطه قابل تشخیص است.
اگر ظرف سه الی یک هفته به پزشکی قانونی مراجعه کنه قابل تشخیص است.
اینکه با چند نفر دخول داشته قابل تشخیص نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر زوداقدام شده باشه قابل تشخیص است وکننده کارمشخص نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط ایجاد رابطه و موعد زمان رابطه و سایر تحقیقات فنی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعداد رابطه جنسی و زمان رابطه جنسی به شرط اینکه در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه صورت گیرد قابل تشخیص خواهد بود.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام زمان رابطه قابل تشخیص هست اا حدودی ولی باچه کسی خیر

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در صورت اقدام به موقع بله